zorgjuf
                                            paard en hulpverlening


Welkom

Welkom op de site van de zorgjuf. Je krijgt hier een indruk van wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van hulpverlening met paarden, paardencoaching, paardentherapie, (kinder)coaching, begeleiding en educatie. Paardencoaching gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Het is geschikt voor iedereen die wil werken aan zichzelf. Om beter in jouw eigen kracht te staan. 

Waar op deze website paardencoaching staat, kun je ook paardentherapie lezen. Sinds ik ben afgestudeerd, mag ik mijn sessies ook paardentherapie noemen. 

Bij de praktijk van de Zorgjuf in het Groningse De Wilp, is paardencoach Sandra Veenstra Pony Power voor Kids trainer. Als basisschooljuf en jeugdhulpverlener op zorgboerderij Limazorg, (welke ik met mijn ouders en broer, als gezin run,) is paardencoaching bij mijn eigen praktijk Zorgjuf de plek waar al mijn werkvelden samenkomen. Als professioneel jeugdhulpverlener ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een speciale hulpvraag of zorgbehoefte (ADHD, autisme).
Daarnaast begeleid ik kinderen die niet meer naar school gaan, om terug in de structuur te komen.  
De zorgjuf biedt teamcoaching, familiecoaching, gezinscoaching, coaching voor broertjes en zusjes, individuele coaching voor volwassenen, pubers en kinderen. Ook geeft ik workshops en de training Pony Power voor Kids voor kinderen van 6 t/m 12 jaar
Ik heb mijn praktijk aan huis. Daarnaast maakt ik gebruik van de veelzijdige locatie van zorgboerderij Limazorg, waar net als bij mijn praktijk aan huis, veel privacy is door de landelijke ligging in het fijne Groningse landschap.

Neem gerust een kijkje op mijn pagina, of neem contact op via het contactformulier.


                                                                           ¨Ik neem de tijd om naar jou te luisteren

                                                                              en een pakket op maat aan te bieden,

                                                                                dat aansluit op jouw hulpvraag.¨

 


 
    


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram