zorgjuf
                                            paard en hulpverlening

De coach

Maak kennis met Sandra Soeters Veenstra, dé paardencoach voor jou! In haar praktijk begeleidt ze met veel passie kinderen, jeugdigen, gezinnen, ouders, volwassenen en teams. En raad eens wie haar collega's zijn? Juist, paarden!
Met maar liefst 17 jaar ervaring in het onderwijs heeft Sandra een schat aan kennis opgebouwd. Daarnaast heeft ze gewerkt als jeugdhulpverlener en begeleider in de gehandicaptenzorg. Ze kon gewoon niet kiezen welke baan ze het leukst vond, dus besloot ze het allemaal te doen. Als ADHD-er was ze lange tijd in staat om haar werk, haar gezin met drie kinderen en drie banen te combineren. Maar uiteindelijk besefte ze dat ze dit niet voor altijd kon en wilde volhouden. Toen kwam paardencoaching op haar pad en viel alles op z'n plek.
Sandra heeft onder andere de volgende diploma's en certificaten op zak: Pabo leerkracht basisonderwijs (HBO), Paard en hulpverlening paardentherapie (HBO), SPW activiteitenbegeleider (MBO), SKJ registratie en kindercoach. Ze heeft de juiste kwalificaties om jou te begeleiden en te ondersteunen.
Maar wat maakt Sandra nu echt uniek? Ze is oprecht, eerlijk en duidelijk. Geen poespas, maar oplossingsgericht, praktisch en creatief. Sandra daagt je uit en draagt oprecht bij aan jouw ontwikkeling. Ze is een coach met een flinke dosis humor.
Dus, ben je al enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en plan direct een afspraak met Sandra in. Ze staat te popelen om met jou te praten en te ontdekken hoe ze jou verder kan helpen. Bij De Zorgjuf draait het allemaal om jou en jouw groei. 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram