zorgjuf
                                            paard en hulpverlening

De paarden

Natuurlijk wil je voor de echte kennismaking met de paarden, al even kijken welke paarden mijn coachcollega's zijn. Dat snap ik heel goed. Het zijn geweldige paarden. Met elk een eigen karakter. Daarom stel ik met veel plezier, mijn collega's aan jou voor. 

  • 20221012_142111_1
  • 20230524_133333
  • 20210428_155328 (1)
  • 20230416_125610
  • IMG-20210520-WA0012
  • 20230222_145608


Tara is een 23 jarige donkerbruine Welshpony merrie. Tara houdt graag  afstand van de andere paarden. Ze geeft haar grenzen  en persoonlijke bubbel goed zichtbaar aan. Ze is duidelijk in haar signalen, geen subtiele hints, maar recht voor haar raap. Tara is een duidelijke leider. Daarnaast houdt ze van de aandacht die ze krijgt als ze lekker geborsteld wordt. Met kinderen heeft ze veel geduld. Ze is een verantwoordelijke, geduldige en vriendelijke pony. Wil je leren om voor jezelf op te komen, grenzen stellen en leiderschapskwaliteiten onder de loep nemen? Dan nodig ik jou uit, om samen met Tara aan het werk te gaan. Plan hier een paardencoachingssessie met Tara.

Odelia is een 22 jarige zwarte Friese merrie. Ze is alert. Ze heeft oog voor details. Haar oren geven snelle signalen af. Daarnaast is ze nuchter en koelbloedig, ze schrikt nergens van. Door haar opmerkzaamheid heeft ze de situatie al ingeschat, voordat jij het überhaupt hebt opgemerkt. Odelia is vriendelijk. Grenzen aangeven doet zij heel anders dan Tara. Ze is met de fles grootgebracht, waardoor ze mensgericht is en zich graag door jou laat vertroetelen. Ze laat zich gemakkelijk camoufleren en is volgzaam. Odelia is een allemansvriend. Ze geeft andere paarden vertrouwen door haar rustige karakter. Daarnaast is ze zorgzaam voor mens en dier. Wil je werken aan persoonlijke ontwikkeling en zelfzorg? Plan hier een paardencoachingssessie met Odelia.


Angel is de 13 jarige temperamentvolle mini Mountainhorse merrie. Haar zwart witte speelse vlekken, verklappen al dat ze buiten de lijntjes durft te kleuren. Of buiten de gekaderde weide wil eten. Ze is niet zo maar in een hokje te stoppen, ze vaart haar eigen koers. Angel heeft een sterke eigen wil, ze is supersterk. Wat je door haar schattige uiterlijk niet direct van haar verwacht. Ze heeft maar één doel, de beste grassprieten vinden. Angel is moeder. Ze weet als moeder, dat opvoeden een teamopdracht is. Dat zelfzorg belangrijk is Wil je opvoedtips? Wil jij structuur in jouw leven aanbrengen? Wil je meer balans in jouw leven? Boek hier een paardencoachingssessie met Angel.

Robijn is de zoon van Angel. Hij is 1 jaar. Een echte peuter, die de wereld aan het ontdekken is. Met Robijn werken is een gezellige boel. Hij vraagt van jou duidelijkheid, oprechtheid en grenzen. Ben je zoekende naar wie je echt bent? Ben je ouder en heb je opvoedvragen? Wil je werken aan levensthema's die steeds terugkomen op jouw pad? Met Robijn is omdenken een must. Voor een paardencoachingssessie met Robijn, moet je er snel bij zijn. Zijn agenda is snel vol. Kijk hier, of er nog een plekje voor jou is!


Bruno is een 4 jarige bruine New Forest ruin. Hij is afwachtend. Gezien zijn leeftijd valt er voor hem nog veel te leren in de kudde. Daarnaast is hij geïnteresseerd in wat er om hem heen gebeurd en gaat lekker op onderzoek uit in de wei. Zijn jonge en speelse karakter zorgt voor een fijne dynamiek in de groep. Bruno is een vriendelijke en leergierige jonge pony die lekker aan het puberen is. Wil je werken aan sociale vaardigheden en weerbaarheid? Boek vandaag nog een paardencoachingssessie met Bruno.


Floris maakt de kudde compleet. Zijn licht bruine vacht is oogverblindend mooi. Dat hij knap is, dat weet hij maar al te goed. Zijn witte bles is een magneet voor de merries in de kudde. Hij is als laatste in de groep gekomen. Voor Bruno is hij een fijn speelkameraadje. Maar ook de wat oudere merries blijven lekker in beweging door Floris zijn uitdagende karakter. Floris is een 15 jarige sierlijke vos die in de kracht van zijn leven is. Net als Bruno is hij een New Forest pony. En een enorme knuffelaar. Hij geniet van de aandacht die hij krijgt. Hij is een sociaal wezen en geniet van de aandacht die jij hem geeft. Floris is een oplettende pony. Als Floris met jou mag samenwerken, merk je dat hij sensibel en trots is. Heb je behoefte aan een luisterend oor? Wil je vooruitgang? Loop je vast in het maken van keuzes? Trek je steeds de verkeerde mensen aan? Dan is Floris jouw maatje. Boek hier een paardencoachingssessie met Floris.


Tijdens de paardencoachingssessies werk ik graag met de hele kudde. De dynamiek van jouw omgeving, jouw kudde, laat zich spiegelen, wanneer alle paarden mee kunnen doen. Voor een sessie met de hele kudde, plan je hier een afspraak voor een paardencoachingssessie.  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram