zorgjuf
                paard en hulpverlening

De paarden

Tara is een 21 jarige donkerbruine Welshpony merrie. Tara blijft graag op afstand. Ze kan haar grenzen goed aangeven, weet wat ze wil en kan goed de leiding nemen. Ze is duidelijk in haar signalen, geen subtiele hints, maar recht voor haar raap. Daarnaast is ze naar kinderen erg zorgzaam en vriendelijk. Tara heeft in haar leven heel wat kinderen leren ponyrijden. Ze is heel geduldig en voelt goed aan wat het ruitertje wel of niet kan. 

Odelia is een 19 jarige Friese merrie. Ze is alert, haar oren geven heel veel signalen af. Daarnaast is ze koelbloedig, ze schrikt nergens van. Odelia is vriendelijk en kan op een vriendelijke manier aangeven waar haar grenzen liggen. Ze is met de fles grootgebracht, waardoor ze mensgericht is en zich graag door jou laat vertroetelen. Ze laat zich gemakkelijk camoufleren en is volgzaam. Odelia is een allemansvriend. Ze geeft andere paarden vertrouwen door haar rustige karakter. Daarnaast is ze zorgzaam voor mens en dier.

Angel is de 12 jarige mini Mountainhorse merrie. Ze is energiek. Met Angel kun je spelen. Ze houdt van een uitdaging en is temperamentvol. Ze vindt het geen probleem om jou tijdens een sessie flink uit te dagen, op een heel eigenwijze en speelse manier. Angel heeft een sterke eigen wil die je door haar schattige uiterlijk niet direct van haar verwacht. Ze houdt enorm van eten en dat wil ze het liefst de hele dag doen. Angel is heeft een veulen gekregen deze zomer. Het is een hengstje geworden, zijn naam is Robijn.

Bruno is een 4 jarige bruine New Forest ruin. Hij is afwachtend, gezien zijn leeftijd valt er voor hem nog veel te leren in de kudde.  Daarnaast is hij geïnteresseerd in wat er om hem heen gebeurd en gaat lekker op onderzoek uit in de wei. Zijn jonge en speelse karakter zorgt voor een fijne dynamiek in de groep. Bruno is een vriendelijke en leergierige jonge pony die lekker aan het puberen is. 

Floris maakt de kudde compleet. Hij is als laatste in de groep gekomen. Voor Bruno is hij een fijn speelkameraadje. Maar ook de wat oudere merries blijven lekker in beweging door Floris zijn uitdagende karakter. Floris is een 15 jarige sierlijke vos die in de kracht van zijn leven is. Net als Bruno is hij een New Forest pony. En een enorme knuffelaar. Hij geniet van de aandacht die hij krijgt. Hij is een sociaal wezen en geniet van alle borstelbeurten. Floris is een oplettende pony. Als Floris voor je mag werken, merk je dat hij sensibel en trots is.


20200508_145242
20200629_084142
20220707_164345
20210428_155328 (1)
IMG-20210520-WA0012

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram