zorgjuf
                                            paard en hulpverlening

Ouder- gezinscoaching

Welkom bij mijn ouder- en gezinscoaching met paarden! Ik geloof sterk in de kracht van positief opvoeden, motiverend opvoeden en het creëren van een harmonieus gezinsleven. Ik begrijp dat opvoeden soms uitdagend kan zijn en dat elk gezin unieke behoeften en dynamieken heeft. Daarom bied ik een unieke en effectieve benadering waarbij paarden een essentiële rol spelen in het paardencoachingproces.
Bij mij vormt positief opvoeden de basis van mijn aanpak. Ik richt me op het versterken van de positieve aspecten van de ouder-kindrelatie en het bevorderen van een gezonde communicatie. Samen met de paarden bied ik een veilige en ondersteunende omgeving waarin ouders en kinderen kunnen leren en groeien.
Motiverend opvoeden is een belangrijk principe dat ik omarm. Ik streef ernaar om de intrinsieke motivatie van zowel ouders als kinderen te stimuleren. Met behulp van interacties met de paarden ontdekken we de unieke kwaliteiten en sterke punten van elk gezinslid. Dit helpt om zelfvertrouwen, veerkracht en een positieve mindset te ontwikkelen, wat essentieel is voor een gezonde gezinsdynamiek.
Een harmonieus gezinsleven is mijn uiteindelijke doel. Ik streef naar evenwicht, begrip en samenwerking binnen het gezin. De paarden fungeren als gevoelige en eerlijke spiegels, die ons helpen om verborgen dynamieken en patronen te ontdekken. Door bewustwording en het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden, bevorderen we een gezonde balans en harmonie tussen alle gezinsleden.
Mijn ouder- en gezinscoaching met paarden biedt een unieke en krachtige ervaring. Het is een kans om samen te groeien, te leren en sterke familiebanden op te bouwen. Ik nodig je uit om de transformerende kracht van paardencoaching te ontdekken en een positieve verandering te creëren in jouw gezin. Klik hier voor een gratis aanmelding en gratis kennismakingsgesprek. 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram