zorgjuf
                paard en hulpverlening

Teamcoaching

In teamcoach met paarden ga je met jouw team op zoek naar wat voor jullie specifieke team van belang is, op dit moment en wat dit voor jullie als team mag betekenen voor de toekomst. Samen met de paarden én door met de paarden aan het werk te gaan worden levensthema's aangestipt. De activiteiten die we uitvoeren kunnen gaan over de eigen individuele kwaliteiten, de kwaliteiten voor het team zoals leiderschap, samenwerken, verbinding, grenzen. Tijdens teamcoaching en workshops wordt er niet op de paarden gereden of gezeten. 

Ik vind het belangrijk om vooraf in gesprek te gaan naar wat jullie beweegt om te kiezen voor paardencoaching en mij te verdiepen in jullie bedrijfscultuur. Om in de praktijk samen met jullie en de paarden te gaan werken aan teambuilding, samen te kijken naar waar jullie je kunnen ontwikkelen. 

In elk team neem je jezelf als persoon mee. Deze individuele kwaliteiten kun je inzetten. Paarden kunnen dit heel goed laten zien. 

Toch is het zo dat we vooraf een mooi plan kunnen maken, vanuit het hoofd. Maar de paarden voelen en laten zien wat op dit moment speelt. Ik kan hier op inspelen en de activiteiten hierop aanpassen. 


Ben je geïnteresseerd geraakt in wat de kudde met mij samen voor jouw team kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Voor elk team maak ik een eigen plan met activiteiten.
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram