zorgjuf
                                            paard en hulpverlening


Paardencoachingsworkshops voor volwassenen


Workshop paardencoaching ¨Communicatie¨

Praten kunnen we bijna allemaal. De één durft meer te zeggen dan de ander. En voor jouw mening opkomen is alweer een level up. Spreken voor groepen, de één draait er z'n hand niet voor om, terwijl de ander er niet aan moet denken. 

We communiceren met elkaar op zoveel verschillende manieren. Met woorden, lichaamstaal, symbolen en mimiek. Hierin nemen we onze opvoeding, cultuur, beleving en kijk op de wereld mee, door te zijn wie we zijn. Communicatie is complex en toch hebben we er allemaal elke dag mee te maken.

In de paardencoachingsworkshop ¨Communicatie¨ staan we stil bij hoe wij als mensen met elkaar communiceren. Ook al horen we hetzelfde, we interpreteren het anders. Hierdoor ontstaat ruis. Bij paarden bestaat deze ruis niet. Miscommunicatie is voor paarden levensbedreigend.

Tijdens deze workshop leer je niet om te hinniken. Wel leer je de communicatievaardigheden van de paarden, in jouw eigen leven toe te passen. Tijdens de workshop werk je samen aan werkvormen waarin communicatie centraal staat. Je leert o.a. te werken met ik boodschappen, heldere communicatie en lichaamstaal. Dit doe je uiteraard samen met de paarden.

Sta jij te trappelen om je in te schrijven? Dan is hier het contactformulier. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram